Napa school

Tekemisen meininki!

Napa School on työpaja- ja konsultointipalvelu, joka tarjoaa sisältöä niin taiteilijoiden luovaa panosta kaipaaville yrityksille, kuin ammattilaistaiteilijoillekin. Olemme levittäneet taiteen ja käsillätekemisen ilosanomaa jo vuodesta 2017!

TAITEILIJOILLE / KUVITTAJILLE

Kaiken keskiössä on taiteilijuuden tukeminen. Tarjoamme taiteilijoille / kuvittajille opetusta,
tukea ja työmahdollisuuksia uran eri vaiheissa. Meidän matkassa ammattilaistaiteilija tai sellaiseksi haluava pääsee osallistumaan mm. portfoliokatselmukseen, kuosiworkshoppiin, oppimaan työn hinnoittelusta ja sopimuksista, tai vetämään itse työpajoja!

YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE

Napa School tarjoaa innostavia työpajoja kuvituksesta, taiteesta ja käsillä tekemisestä kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille. Meiltä voi tilata inspiroivan työpajan tyky- tai virkistyspäivään, tai
vaikkapa pikkujouluihin! Lisäksi tarjoamme konsultointia, luentoja ja työpajoja liittyen agentin työhön, luovan työn hinnoitteluun ja sopimuksiin, tai vaikkapa taiteilijan some-tilien ylläpitoon.


Napa School on osa Suomen ensimmäistä ja persoonallisinta kuvitusagentuuria Napa Agencya.

Miksi?

Haluamme lisätä hauskoja elämyksiä, sekä jakaa yhdessä tekemisen ja uuden oppimisen iloa! Kokemuksemme mukaan käsillä tekeminen tuottaa onnistumisen tunnetta ja lisää hyvinvointia. Samalla haluamme lisätä kuvittajien sekä muiden taiteenalojen osaajien ammattitaitoa ja työmahdollisuuksia.

Kysyttävää?

Kaipaatko lisätietoja tai räätälöityä työpajakokonaisuutta? Kiinnostaako sinua alan ammattilaisena Napa Schoolin tarjonta? Onko sinulla kiinnostava työpaja ja haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme? Tarvitaanko
yrityksessäsi ammattilaista vetämään työpajaa tai vaikkapa luennoimaan? Neuvoja, vinkkejä ja
infoa voit kysyä sähköpostitse
info@napa-agency.fi