Napa school

Tekemisen meininki!

Napa School tarjoaa etä- tai livetyöpajoja kuvituksesta, taiteesta ja käsillä tekemisestä kiinnostuneille yrityksille ja yhteisöille. Meiltä voi tilata inspiroivan työpajan tyky- tai virkistyspäivään, tai vaikkapa pikkujouluihin! Myös yksityishenkilöt voivat tilata työpajojamme.

Tekemistä löytyy niin vasta-alkajille kuin vähän kokoneemmillekin käsillätekijöille. Kuvitusalan ja muiden taiteenalojen ammattilaisille tarjoamme opetusta ja konsultointia: seuraamalla meitä saa tietää seuraavista uusista työpajoista tai tilaisuuksista, joissa voi oppia uutta työn hinnoittelusta, myynnistä tai vaikkapa kuosisuunnittelusta.

Napa School on osa Suomen ensimmäistä ja persoonallisinta kuvitusagentuuria Napa Agencya.

Miksi?

Haluamme lisätä hauskoja elämyksiä, sekä jakaa yhdessä tekemisen ja uuden oppimisen iloa! Kokemuksemme mukaan käsillä tekeminen tuottaa onnistumisen tunnetta ja lisää hyvinvointia. Samalla haluamme lisätä kuvittajien sekä muiden taiteenalojen osaajien ammattitaitoa ja työmahdollisuuksia.

Kysyttävää?

Kaipaatko lisätietoja tai räätälöityä työpajakokonaisuutta? Kiinnostaako sinua alan ammattilaisena Napa Schoolin tarjonta? Onko sinulla kiinnostava työpaja ja haluaisit tehdä yhteistyötä kanssamme? Neuvoja, vinkkejä ja infoa voit kysyä sähköpostitse
marjo.maininki(at)napaschool.fi.